گردش در کوچه پس‌کوچه‌های شهر صورتی
نوشته شده توسط : مجله دلتا
جایپور شهر صورتی به‌خاطر ساختمان‌های تاریخی صورتی رنگش به این نام شهرت دارد. جایپور مرکز ایالت راجستان است و یکی از پرجاذبه‌ترین شهر هندوستان به‌شمار می‌رود.
جایپور شهر صورتی

حتما تابه‌حال نام مثلث طلایی هند را شنیده‌اید. دهلی، آگرا و جایپور سه شهر مشهور هند هستند که بسیاری در سفر به هند از این مناطق بازدید می‌کنند. دیدنی‌های جایپور بسیار زیاد است و به‌خاطر ساختمان‌های تاریخی صورتی رنگش به جایپور شهر صورتی شهرت دارد. جایپور مرکز ایالت راجستان و یکی از پرجاذبه‌ترین شهرهای هندوستان است. این شهر را اولین شهری در هند می‌دانند که طرح شهری داشته است. با ما در مجله دلتا همراه باشید تا چند مورد از دیدنی‌های این شهر را با هم ببینیم.

سرگرمی‌های شهر جایپور

اگر به جایپور شهر صورتی سفر کردید، حتما سری به بازارهای سنتی این شهر بزنید و از تماشای پارچه‌های رنگارنگ، جواهرآلات هندی، سنگ‌های قیمتی و صنایع دستی هندی لذت ببرید.

یکی از سرگرمی‌های محبوب و پرطرفدار در سفر به جایپور، فیل سواری است. مگر می‌شود به هند سفر کرد و سوار فیل نشد؟ در جایپور می‌توانید به الفنتستیک بروید و سوار بر فیل در جنگل‌های اطراف گردش کنید یا با آن‌ها آب‌بازی نمایید.

کاخ شهر

این کاخ که در قلب شهر واقع شده، یکی از معروف‌ترین جاذبه‌های گردشگری جایپور است که به قرن ۱۹ تعلق دارد. این بنا توسط مهاراجه ساوای جای سینگ ساخته شده است. معماری این کاخ بینشی از مهارت‌های عالی معماران، طراحان و مهندسان عصر گذشته به شما می‌دهد.

کاخ شهر

هاوا محل

یکی از برجسته‌ترین نقاط شهر صورتی، «هاوا محل» در نزدیکی کاخ شهر است. آداب و رسوم راجپوت در گذشته بسیار در مورد زنان سختگیر بود. زنان اجازه نداشتند به میام مردم رفته و با غریبه‌ها ارتباطی داشته باشند. برای اینکه به زنان خانواده سلطنتی این امکان داده شود تا زندگی روزمره و مراسم و اعیاد را بدون دیده شدن توسط مردان تماشا کنند، «مهاراجه ساوای پراتاپ سینگ» در سال ۱۷۹۹ دستور ساخت این بنای مخصوص را داد.

هاوا محل

رصدخانه جانتار مانتار

جانتار مانتار یکی دیگر از جاذبه‌های گردشگری معروف جایپور شهر صورتی است. این بنا در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده و در سال ۱۷۳۸ به دستور «مهاراجه ساوای جای سینگ» که علاقه شدیدی به نجوم داشت ساخته شد. در اینجا می‌توان مجموعه‌ای یکتا و تحسین‌برانگیز از لوازم ستاره‌شناسی و نجوم را تماشا کرد که از سنگ و بر اساس قوانین نجومی متون هندی و علم جدید طراحی شده‌اند.

رصدخانه جانتار مانتار

پیشنهاد مطالعه: برای خواندن مطالب بیشتر به شهرهایی که ۲۴ ساعت شبانه‌روز بیدار هستند مراجعه کنید.

دانلود اپلیکیشن

با مجله گردشگری دلتا همراه باشید.





:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 شهريور 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: